K-18..

..eli uusia ”hävyttömiä” merkkejä keskiajalta! Merkkien hinta on 5 €, ellei tekstissä muuta mainita.

KantKolmen falloksen kantama kruunattu vulva; merkki parodioi mahdollisesti katolisia Maria-kulkueita, joissa Neitsyt Marian patsasta kannetaan samaan tapaan. Merkkityyppi ajoittuu 1300-1400 -lukujen vaihteeseen, ja siinä on aikakautinen neulakiinnitys.

 

 

 

 

 

 

KikkFallosten miehittämä laiva saattaa olla parodia samankaltaisesta Thomas Becketin pakoa Englannista kuvaavasta merkistä. Merkki ajoittuu 1300-1400 -lukujen vaihteeseen, ja siinä on aikakautinen neulakiinnitys.

 

 

 

 

 

 

KottKävelevän falloksen selässä on mies, joka työntää kottikärryissä kolmea pienempää fallosta. Merkki ajoittuu 1300-luvun lopusta 1400-luvun ensimmäiselle puoliskolle, ja siinä on moderni pinssikiinnitys.

 

 

 

 

 

 

LentToinen, vähemmän suosittu versio siivekkäästä falloksesta. Merkki on sivusta kuvattua versiota hieman vanhempi, sillä se ajoittuu 1300-luvun toiselle ja kolmannelle neljännekselle eli n. 1325-1375. Merkissä on aikakautinen neulakiinnitys.

 

 

 

 

 

LentMyös vulva on kuvattu toisinaan siivekkäänä. Huolimatta samankaltaisuudesta fallosmerkin kanssa se ajoittuu jonkin verran myöhemmäksi, 1300-1400 -lukujen vaihteeseen. Merkissä on aikakautinen neulakiinnitys.

 

 

 

 

 

 

Lev

Nämä merkit saattavat olla parodioita Neitsyt Marian M-monogrammeista, joita ne hieman muistuttavat. Sekä kuvan mies että alapuolinen nainen ajoittuvat 1400-luvun ensimmäiselle puoliskolle. Merkeissä on aikakautinen neulakiinnitys.

 

 

 

 

 

Lev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukk

Tässä merkissä fallos esitetään luonnollisena, ei mielikuvituksellisissa tapahtumissa niin kuin useimmissa merkeissä. Se ajoittuu 1400-luvun ensimmäiselle puoliskolle, ja kiinnitys tapahtuu yläreunan lenkin avulla. Tämä merkki on hieman pienempi kuin muut, joten sen hinta on 3 €.

 

 

 

 

 

 

Pyh

Ehkä yleisin vulvaa kuvaava merkki on tämä pyhiinvaeltajan asuun sonnustautunut vulva. Sillä on päässään pyhiinvaeltajan hattu, käsissä fallospäinen sauva ja rukoushelmet, ja jalassa patiinit. Merkki ajoittuu 1300-1400 -lukujen vaihteeseen, ja siinä on aikakautinen neulakiinnitys.

 

 

 

 

 

 

Rats

Kruunatulla, ratsastavalla vulvalla on käsissään ratsupiiska ja jalkajousi. Merkki ajoittuu 1300-1400 -lukujen vaihteeseen, ja siinä on moderni pinssikiinnitys.

Mainokset
This entry was posted in keskiaika and tagged , , , , , by Hiien Kissa. Bookmark the permalink.

About Hiien Kissa

Hiien Kissa on turkulainen yritys, joka pyrkii valmistamaan ja myymään sellaisia historianelävöitykseen suunnattuja tarvikkeita, pääasiassa vaatteita ja asusteita, joita ei muualta Suomesta saa. Tällä hetkellä pääpaino on viikinki- ja keskiajassa. Kissa on erittäin tarkka autenttisuudesta ja pitääkin ohjenuoranaan sitä, että kaikki on pystyttävä dokumentoimaan tai muuten erittäin hyvin syin perustelemaan.

One thought on “K-18..

  1. Päivitysilmoitus: Ystävänpäivä 14.2. | Hiien Kissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s