Toimitusehdot

Tilaukset

Tilaukset tehdään Hiien Kissalle sähköpostiosoitteeseen hiienkissa@gmail.com. Tilauksessa tulee ilmoittaa halutun tuotteen nimi ja mahdollinen koko. Tekstiilitilauksissa, kuten vaatteissa, Hiien Kissa ottaa asiakkaaseen yhteyttä tarkempia tietoja varten.

 

Tuotteitten maksu ja toimitus

Tuotteet maksetaan ennakkoon Hiien Kissan pankkitilille tai PayPalin kautta. Maksutiedot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Tuotteet toimitetaan postitse, tai niille voidaan sopia nouto Turun alueelta. Postituspäivä on joka viikon keskiviikko. Hiien Kissa voi toimituksia varten kerätä asiakastietoja omaan rekisteriinsä, josta ne eivät kulkeudu ulkopuolisten tietoon. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ja niissä sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa postimaksuhinnastoa. Toimituskulut ilmoitetaan tapauskohtaisesti tilauksen yhteydessä.

 

Tilauksesta valmistettavat tuotteet

Tilauksesta valmistettavien tuotteitten toimitusaika on tuotteesta riippuen kahdesta viikosta kahteen kuukauteen. Tuotteen valmistusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Tilaustuotteen hinta määräytyy aina materiaalien menekin mukaan, ja näillä nettisivuilla ilmoitetut hinnat ovat ainoastaan suuntaa-antavia.

Koska tekstiilituotteet valmistetaan suurimmaksi osaksi asiakkaan tilauksesta ja asiakkaan omien toiveitten mukaan, ovat tilaukset sitovia, ellei kyseistä tuotetta voi myydä uudelleen ilman merkittävää tappiota.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s